ОБАВЕШТЕЊА ЗА УЧЕСНИКЕ КОНФЕРЕНЦИЈЕ
Позив за учешће на III Међународну научно-стручну конференцију
23/09/2019

Поштовани,

Са задовољством Вас позивамо да учествујете на I
II Међународној научно-стручној конференцији Регионални развој и прекогранична сарадња чији је циљ да промовише научне радове засноване на aктуелном стању регионалног развоја, прекограничној сарадњи и анализи утицаја нове индустријализације на регионални развој. Конференција ће бити одржана 7. децембра 2019. године у Пироту. Ове године биће објављен Зборник радова, не апстраката, те Вас овом приликом молимо да испоштујете рок за доставу комплетних радова - 11. новембар 2019. године. 

У прилогу Вам достављамо програм Конференције, регистрациони формулар, упутство и форму за писање радова, и молимо Вас да поделите позив сарадницима које сматрате заинтересованим за учешће на Конференцији. Котизација за Конференцију се не наплаћује.

Електронску верзију зборника радова са прошлогодишње Конференције можете пронаћи на линку .

Молимо Вас да приликом доставе радова попуните и доставите регистрациони формулар који имате у прилогу и пошаљете на имејл Конференције.

За додатне информације бићемо на располагању.

Срдачно

Александар Симоновић, председник
Организациони одбор Конференције
Тел: 010 304090
е-маил: konferencija@komorapirot.com

Међународна научно-стручна конференција 2017.
02.децембар 2017.
Основни циљ конференције је да промовише научне радове засноване на актуелном стању регионалног развоја у Србији са акцентом на прекограничну сарадњу са суседним државама као и промовисање и пружање подршке новој индустријализацији са посебним освртом на регион и Пиротски округ.

II Међународна научно-стручна конференција 2018.
15. децембар 2018.
Основни циљ Kонференције је да
промовише научне радове
засноване на aктуелном стању
регионалног развоја,
прекограничној сарадњи,
пружању подршке новој
индустријализацији са посебним
освртом на слободне и
специјалне eкономске зоне
као генератору привредног развоја.


2017 © UGOVORNO OKRUZNA PRIVREDNA KOMORA PIROT    All rights reserved. • Dizajn Sektor marketinga Slobodne zone "PIROT"a.d.